REKRY: Web Designer, AD ja projektipäällikkö

Vahvistamme osaamistamme brändien luojana sekä digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjänä.

Web Designer / digi-AD

Haemme taitavaa web-suunnittelijaa, joka hallitsee digiteknologiat sekä ohjelmointikielet ja jolla on silmää myös visuaaliseen suunnitteluun. Osaat suunnitella web-sivustoja, joita on miellyttävää käyttää kaikilla päätelaitteilla ja jotka löytyvät helposti Googlella. Tunnet keskeiset sosiaalisen median kanavat ja ymmärrät, kuinka niitä voi hyödyntää tavoitteellisesti.

Crealabissa pääset suunnittelemaan internetsivuja sekä digikampanjoita vaativille asiakkaillemme.

Täydet pisteet saat näistä osaamisalueista:

 • Julkaisujärjestelmät esim. Drupal ja WordPress
 • Ohjelmointi ja koodaus (CSS, HTML5, JavaScript)
 • Web-analytiikka ja mittarointi
 • SEO
 • Monikanavaiset digikampanjat/some

Koulutus ja työkokemus

Huomioimme kaikki alalle soveltuvat opinnot ja osaamisen. Lisäksi olet kiinnostunut kehittämään itseäsi myös jatkossa. Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta internetsivujen suunnittelusta.

Meillä pääset näyttämään taitosi mm.

 • Verkko- ja käyttöliittymäsuunnittelu
 • Asiakkaiden käyttökoulutus julkaisujärjestelmien käyttöön
 • Kampanjasuunnittelu

 

AD

Haemme visuaalista suunnittelijaa, joka ymmärtää myös asiakkaiden liiketoimintaa. Olet idearikas ja osaat työskennellä osana tiimiä. Arvostat muidenkin hyviä ideoita ja jalostat niitä mielelläsi edelleen. Briefeissä osaat poimia asiakkaan tahtotilasta olennaisimmat painopisteet keskustellen. Presentaatioissa osaat perustella ja myydä näkemyksesi sekä tarjoamasi ratkaisut asiakkaalle.

Crealabissa osallistut brändi- ja kampanjasuunnitteluun mukaville asiakkaillemme”

Käytät suvereenisti seuraavia ohjelmia: Photoshop, Illustrator ja InDesign. Tarvittaessa opettelet mielelläsi myös muiden ohjelmistojen käytön. Lisäksi hallitset Microsoftin toimisto-ohjelmat.

Koulutus ja työkokemus

Arvostamme: Lahden muotoilu-instituutti, MG-koulu, Kuvataideakatemia ja Taideteollinen korkeakoulu. Huomioimme kaikki muutkin alalle soveltuvat opinnot. Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta markkinointiviestinnän suunnittelusta.

AD:n tehtäviisi kuuluu mm.

 • Brändisuunnittelu
 • Monikanavakampanjat
 • Graafinen suunnittelu
 • Asiakaslehtien taitto

 


 

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä johdat asiakkuuksia ja asiakasprojekteja. Olet toimistossa asiakkaan ensisijainen yhteyshenkilö. Olet vastuussa asiakkaasta koko asiakkuuden elinkaaren ajan alkaen asiakashankinnasta. Luovan suunnittelutiimin jäsenenä roolisi on ideoida, avustaa ja innostaa suunnittelijoita.

Olet innovatiivinen asiakkaan liiketoiminnan kehittäjä sekä luottohenkilö. Ymmärrät syvällisesti asiakkaan liiketoimintaa ja tarjoat asiakkaalle aitoa asiakashyötyä tuottavaa tietoa ja ideoita.

Ymmärrät median ja ihmisen käyttäytymisen muutokset. Tiedät, miten ihmisiin vaikutetaan ja mistä medioista heidät tavoittaa kohderyhmittäin. Tunnet kuluttajakäyttäytymisen salat ja osaat hyödyntää eri medioita kustannustehokkaasti. Osaat tulkita ja hyödyntää myynti- ja markkinointidataa sekä tarkastella asioita asiakkaan näkökulmasta.

 

Projektipäällikkönä sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja markkinoinnin asiantuntemusta, jota asiakkaasi pitävät suuressa arvossa.

Osaat arvioida tiimisi luovia ratkaisuja sekä esittää kritiikkiä. Presentaatioissa olet rohkea ja osaat perustella sekä myydä luovan tiimin näkemykset ja ideat asiakkaalle.

Olet loistava verkottumaan ja etsit aktiivisesti uusia asiakkaita. Haluat kehittää omaa toimintaamme, ja seuraat alan ilmiöitä sekä haet jatkuvasti uusia ideoita ja kehitysmahdollisuuksia.

 

Vastuualueita:

 • Kampanja- ja mediasuunnittelu
 • Asiakas- ja alihankkijayhteydet, mediavaraukset
 • Suunnittelu- ja tuotantoprosessin aikataulut
 • Vedosten hyväksyttäminen
 • Budjettiseuranta
 • Kilpailutuksiin osallistuminen
 • Laskutus
 • Uusasiakashankinta

Koulutus ja työkokemus

Olet kauppatieteiden maisteri, tradenomi tai olet suorittanut jonkin muun projektipäällikön tehtävään soveltuvan koulutuksen. Sinulla on markkinointialan työkokemusta vähintään viisi vuotta. Arvostamme myös muuta kuin mainostoimistotyötä, eli olet saattanut vaikuttaa aiemmin myös ”asiakkaan puolella” markkinoinnin parissa.


 

Odotamme hakemustasi!

Täytämme paikat sopivien osaajien löydyttyä. Lähetä CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset työnäytteesi: olli.ljokkoi(at)crealab.fi

Tervetuloa crealabilaiseksi!

Viihtyisä ja tilava toimistomme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla nykyaikaisessa Technopolis-kiinteistössä noin 2 km kaupungin keskustasta. Tarjoamme  osaamistasi vastaavan palkan, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi kouluttautumalla sekä mukavat ja osaavat työkaverit.

Kuopion vanhimpana edelleen toimivana mainostoimistona meidät tunnetaan alueella hyvin ja asiakaskuntamme on motivoiva ja inspiroiva. Lisäksi olemme ottamassa uusia askeleita syvemmälle digitaaliseen liiketoimintaympäristöön – tälle innostavalle matkalle haluamme sinut mukaamme!