uudet internetsivut yritykselle

Internetsivuston syyshuolto

Oletko tyytymätön internetsivustosi kävijämääriin? Käykö sivustollasi väkeä, mutta siitä ei ole sinulle juurikaan taloudellista hyötyä? Kehitä sivustosi tehokkuutta!

Internetsivustosi kehittämiseen on monia keinoja. Ensimmäinen seikka on löydettävyys. Google on aikomusmedia: palveluitasi etsivä henkilö on ostoaikeissa. Tee sivustostasi sellainen, että Google nostaa sen hakutuloksissa mahdollisimman korkealle. Keinoja sijoituksen parantamiseen ovat muiden muassa:

 

  • lisää tekstin määrää sivustolla esim. blogin avulla
  • varmista otsikoiden ja sisällön osuvuus keskeisten hakusanojen mukaisesti
  • nimeä kaikki kuvat hakusanojen mukaisesti
  • linkitä aktiivisesti käyttämiisi sosiaalisen median palveluihin
  • nopeuta sivuston latausaikaa keventämällä sivustoa
  • varmista sivuston turvallisuus sekä mobiiliystävällisyys
  • luo sivustostasi sivustokartta ja lähetä se Google Search Consoleen

 

Pyydä tarvittaessa apua sivustosi ylläpitäjältä kolmeen viimeksi mainittuun kohtaan.

 

Myy lisää nykyisille asiakkaillesi

Hanki uusia asiakkaita digikampanjoilla

Kerää liidejä ja vahvista asiakasrekisteriäsi

 

Ota internetsivustollesi saapuva asiakas haltuusi

Kun asiakas on löytänyt tiensä sivustollesi, on tärkeää, että et päästä hän poistumaan jättämättä jälkeä itsestään: kerää liidejä. Järjestä kilpailuja, tarjoa ladattavaa sisältöä tai keksi jokin muu keino, jolla saat kävijän antamaan sinulle vähintäänkin sähköpostiosoitteensa.

Hyödynnä somenäkyvyys. Jaa sisältöjäsi esim. Facebookissa tai muissa asiakkaittesi käyttämissä kanavissa. Muista tehdä jakoja samasta aiheesta useammin kuin kerran. Voit jakaa sisältöjäsi myös sähköpostitse asiakkaille, jotka ovat antaneet sinulle markkinointiluvan.

Markkinoi sisältöjäsi Googlessa ja sosiaalisen median kanavissa maksullisesti. Keskity aina yhteen asiaan kerrallaan ja kohdenna viestisi juuri siitä aiheesta kiinnostuneille. Panosta aihekohtaisiin laskeutumissivuihin, joille asiakkaasi päätyvät klikattuaan mainostasi.

Tehosta myyntisivujasi. Onhan sivustollasi esillä selkeät ja kattavat tuotekuvaukset, hyvät tuotekuvat, hinnat ja toimitustavat? Myyntisivun ei tarvitse olla välttämättä verkkokauppa.

Tarvitsetko kumppania internetsivustosi tehostamiseen?

Ota yhteyttä, niin läpivalaistaan internetsivustosi yhdessä: Olli Ljokkoi, puh. 040 583 5518, media@crealab.fi

Janne Koskivuori